CÉLOM

Szeretnék segíteni Neked, hogy megtaláld azokat a szavakat, melyek közvetítésével vállalkozásod növekedni tud.


Rajtad a sor, hogy megmutasd, miben vagy Te a legjobb!

A betűk, a szavak: az üzenet - sokkal fontosabbak, mint amilyennek hisszük őket.

Az írott szöveg az internetes kommunikáció legerősebb közvetítő csatornája: mindenhol ott van, és lehetetlen kikerülni. Fordítsd hát a hasznodra!
Nem elég, hogy Te tudod, mennyire eredeti, mennyire különleges vagy, és hogy mennyi mindenben segíthetsz a termékeddel, szolgáltatásoddal. Jó vagy. A legjobb. De ezt meg is kell mutatnod!

Akár a weboldaladra, akár a blogodra vagy a hírleveledre szeretnél szövegeket: az én küldetésem az, hogy olyan tartalmat hozzak létre, amely a Te saját szavaiddal és stílusoddal tükrözi, hogy miért is vagy ennyire egyedülálló. Tartalmat, amely megoldja az ügyfeleid összes kétségét.
És amely segít Neked az eladásban -a stílusodhoz hűen.


"A kreativitás egy alapvető jellemzője, hogy nem félsz a kudarctól.”

Edwin Lang

Szeretnél egy kicsit jobban megismerni?

 

A szívem sodort Spanyolországba.

Több, mint 10 évvel ezelőtt nagyon féltem ettől a hatalmas lépéstől, de az élet engem igazolt: a szépszemű spanyol ma már a férjem, és nagy boldogságban nevelgetjük a kisfiunkat. Van egy hatalmas boxer kutyusunk is, akit Marvelnek hívnak, és aki teljes jogú családtag nálunk.
 

A Sárrét fővárosában, Szeghalmon nőttem fel.

Egy egyszerű, ámde végtelenül dolgos családban. Mivel ezt a példát láttam magam előtt, a kemény munka soha nem ijesztett meg: már az egyetem alatt is négy helyen dolgoztam egyszerre, aztán pedig Spanyolországban elvállaltam mindent, amiben lehetőséget kaptam- voltam fagyiárus, lámpaboltban eladó, és repülőtéri csomagpakoló is. Végül angoltanárként kezdtem dolgozni egy helyi iskolában, de a szívem az írás felé húzott.
 

Félmaratonista vagyok.

Néhány évvel ezelőtt a fejembe vettem, hogy egyszer lefutom a félmaratont úgy, hogy előtte szinte soha nem sportoltam. Kisebb-nagyobb kitérőkkel kitartóan edzettem, a 35. születésnapomon pedig elindultam, és meg sem álltam a félmaratoni távig.
 

Imádok jókat enni és inni.

A spanyol gasztronómia a gyengém. Mindent megeszek, a tengeri herkentyűk a kedvenceim, és egy pohár finom borra bármikor kapható vagyok😊. Nemcsak fogyasztani, hanem készíteni is szoktam nagyon finom fogásokat: a konyhában 16 éves koromtól otthon érzem magam. A férjem 40. szülinapjára olyan 3 emeletes Sacher tortát csináltam, hogy azóta is emlegeti.
TELEFON

+34 630 061 584

E-MAIL

helloevihernaezcopywriting.hu

SOCIAL MEDIAKAPCSOLAT

Nem igazán tudod, hogyan kezdj hozzá?

Akkor gyere, meghívlak egy
INGYENES KREATÍV BESZÉLGETÉSRE,
ahol együtt megnézzük, hol van szükséged meggyőző szövegekre.


Szeretném lefoglalni az ingyenes kreatív beszélgetésem!